Εκδήλωση της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης στη Χερσόνησο

Εκδήλωση της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης στη Χερσόνησο Δραστηριότητες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης ( ΕΝ. ΔΗ. Κ.) στη Χερσόνησο, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Η ποιότητα των συμμετεχόντων, η άψογη διοργάνωση και η υποστήριξη που μας παρείχε το ξενοδοχείο ΓΛΑΡΟΣ, αλλά και η ευγένεια του προσωπικού, βοήθησαν να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

Ο πρόεδρος Κ. Ζαχ. Δοξαστάκης και τα μέλη του ΔΣ της ΕΝΔΗΚ, παρουσίασαν την πρόταση του συλλόγου  για την ανάπτυξη της Κρήτης. Αναφέρθηκαν στους βασικούς άξονες και τους στόχους του οικονομικού και θεσμικού πλαισίου ανάπτυξης που απαρτίζουν την πρότασή.

Παρουσιάστηκε, επίσης, από τον Εμμανουήλ Βαρούχα, επικεφαλής της  εταιρίας  imonline wwwhat’s next( υπηρεσίες διαδικτύου), η ιστοσελίδα της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης. Για το σχεδιασμό, την πληρότητα, την εικαστική και λειτουργική  εικόνα και τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες- άρθρα- υλικό της ιστοσελίδας, υπήρξαν πολύ θετικά σχόλια από τους παριστάμενους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Στο δείπνο που ακολούθησε οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και το ΔΣ της Ένωσης , είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα που απασχολούν τους αιρετούς, την πολιτική επικαιρότητα, το νόμο 4555/2018( πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι) και τους καταστατικούς σκοπούς της ΕΝΔΗΚ.