Δελτίο τύπου για το Γ. Χατζηδάκη

Δελτίο τύπου για το Γ. Χατζηδάκη Δελτία Τύπου

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης ( ΕΝ. ΔΗ.Κ.) με μεγάλη θλίψη, αμέτρητη πίκρα και βαθειά στενοχώρια, εκφράζει τα εγκάρδια συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Χατζηδάκη, π. Δημάρχου Βάμου και αγαπητού συναδέλφου.

Ο Γιάννης που υπηρέτησε για πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τις θέσεις του Κοινοτάρχη και του Δημάρχου Βάμου της επαρχίας Αποκορώνου του νομού Χανίων υπήρξε καλός φίλος, εξαίρετος κρητικός  και καλοσυνάτος άνθρωπος.

Πορεύτηκε για πολλά χρόνια στον συναρπαστικό αγώνα της προσφοράς στην Αυτοδιοίκηση, με μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια. Κατέστησε το Βάμο κοιτίδα  πολιτισμού και ανάπτυξης. Ποιος θα ξεχάσει τις ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωνε στον τόπο του , με την υποστήριξη του φίλου του και μεγάλου Έλληνα , του ποιητή- στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου.

 Αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του, όχι μόνο στην κοινωνία του Βάμου, αλλά και στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Χώρας μας.Με την αδειάλειπτη και μαχητική του συμμετοχή σ´όλα τα συνέδρια  της ΚΕΔΚΕ κατέθετε με παρρησία προωθημένες προτάσεις για τη θεσμική θωράκιση και ισχυροποίηση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θα μας λείψουν το φωτεινό σου παράδειγμα, η δύναμη της ψυχής σου, η μεγαλοψυχία σου και η αρχοντιά σου.

Καλό σου ταξίδι και αιωνία η μνήμη σου.

                                            Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΝ. ΔΗ. Κ.

                                            Ο πρόεδρος

                                            Ζαχαρίας Δοξαστάκης

                                            Τ. Δήμαρχος Χερσονήσου